DOLAZI USKORO

Vivo plasira novi 5G uređaj

Autor: Redakcija
event 07.07.2022.
Foto: Shutterstock

Kineski proizvođač pametnih telefona Vivo sprema se lansirati novi, povoljni 5G pametni telefon. Navodno će ovaj uređaj biti dio serije Y. Riječ je o Vivo Y30 5G modelu, čiji se tržišni debi očekuje uskoro. U nastavku pročitajte što sve znamo o nadolazećem mobitelu.

Specifikacije

Vivo Y30 5G uvršten je na popis Nacionalne komisije za radio-difuziju i telekomunikacije (NBTC) Tajlanda pod brojem modela V2160. Prema izvješću MySmartPricea, novi će uređaj podržavati GSM/WCDMA/LTE/NR mreže.

Budući da je ovo prvi put da je ovaj uređaj uočen na nekoj od certifikacijskih platformi, drugih potvrđenih detalja zasad nema. Međutim, to bi trebala biti nadograđena verzija Vivo Y30 modela. Podsjetimo se njegovih specifikacija…

Specifikacije standardnog izdanja Y30

Vivo Y30 Standard Edition lansiran je 2020. sa 6,51-inčnim HD+ IPS LCD zaslonom koji pokreće MediaTek Helio P35 SoC u kombinaciji s do 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Uređaj ima dvostruku stražnju kameru s primarnim senzorom od 13 MP i senzorom dubine od 2 MP. Za selfije, tu je senzor kamere od 8MP sprijeda. Ima bateriju od 5000 mAh s podrškom za standardno punjenje od 10W. Stoga će trebati dosta vremena da se baterija ovaj pametni telefon potpuno napuni.

Najavljena 5G varijanta definitivno će imati brži i snažniji čip – moguće iz Snapdragon 6 ili MediaTek Dimensity serija čipseta. Više će se znati u narednim danima.


U međuvremenu, Vivo mobiteli bit će dostupni i u Hrvatskoj, no nije poznato hoće li domaća ponuda uključivati ovaj najnoviji 5G model.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava