NOVI BREND PAMETNIH TELEFONA

Vivo dolazi na hrvatsko tržište!

Autor: Redakcija
event 09.06.2022.
Foto: Shutterstock

Renomirani brend pametnih telefona Vivo službeno stupa na hrvatsko tržište.
Nakon proširenja na tržišta Austrije, Češke, Srbije i Rumunjske prošle godine, Vivo telefoni napokon dolaze i u Lijepu Našu.

Kineski Vivo, peti najveći proizvođač pametnih telefona u svijetu, službeno je najavio dolazak na hrvatsko tržište. Poznat kao brend koji je snažno fokusiran na upoznavanje svojih potrošača i njihovih stvarnih potreba umjesto poticanja inovacija radi inovacija samih, Vivo je prvi u industriji predstavio čitač otisaka prsta na zaslonu kao i sustav stabilizacije slike uz pomoć kardana te se ponosi svojim „korak po korak” modelom poslovanja. Trenutno je prisutan na više od 60 tržišta diljem svijeta te uživa povjerenje više od 400 milijuna kupaca.

„Drago nam je reći ‘Bok!’ potrošačima i medijima u Hrvatskoj te službeno predstaviti sebe i naš jedinstveni vivo pristup. Od našeg prvog Pozdrav Europa u listopadu 2020., neprestano rastemo i trenutno smo prisutni na 17 europskih tržišta te smo vidjeli toplu dobrodošlicu za vivo pametne telefone, kako od krajnjih potrošača tako i od poslovnih partnera. Jako se veselimo stjecanju novih prijatelja u Hrvatskoj, nastavljajući rasti vođeni našom filozofijom da radimo pravu stvar na pravi način”, naglasio je Dušan Kuzmanović, direktor prodaje u regionalnom predstavništvu tvrtke Vivo.

Svjesni zahtjeva potrošača u Hrvatskoj, Vivo je najavio svoje prvo partnerstvo s tvrtkom Dimotel, kako bi kupcima olakšao pronaći, isprobati i odabrati Vivo pametni telefon koji odgovara njihovim potrebama i očekivanjima.

Osim svojih tzv. flagship i semi-flagship modela, Vivova europska linija uključuje odlične modele pametnih telefona serije Y. Počevši od uređaja početnih razina za one koji traže svoj prvi pametni telefon do uređaja srednjeg ranga za one koji trebaju uravnotežen uređaj s visokom vrijednošću za cijenu, Vivo nudi pravi pametni telefon iz serije Y za svakoga, naglasili su iz tvrtke tijekom predstavljanja.

Tvrtka Vivo fokus stavlja na kameru, a novi model Y76 5G predstavnici su pohvalili zbog glavne kamere od 50 megapiksela kao dijelom sustava trostruke stražnje kamere, dok prednja kamera ima 16 megapiksela. Isto tako, predstavili su i druge modele spomenute serije: Y33s, Y21s i Y21. Kako navode u priopćenju, svaki od novih telefona dijeli iste ključne značajke, a to je baterija od 5000 mAh u kombinaciji s brzim punjenjem, operativni sustav Android 12 i podrška za Dual SIM te bočni senzor otiska prsta.

Kako izvještava PC Chip, ova će serija na hrvatskom tržištu biti dostupna po preporučenim maloprodajnim cijenama od 1299 kuna za Y21 i 1599 kuna za Y21s. Slijedi Y33s s cijenom od 1899 kuna, te Y76 5G po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2399 kuna.

Kako su pouzdanost i kvalitetna postprodajna podrška od presudne važnosti za Vivo, svi uređaji imaju dvogodišnje jamstvo proizvođača, a u slučaju da nešto krene po zlu, kupci u Hrvatskoj mogu se osloniti na uslugu tvrtke MR Servis.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava