NOVI GALAXY

Samsung priprema novi pristupačan 5G pametni telefon s Androidom 13

Autor: Redakcija
event 18.10.2022.
Foto: Shutterstock

Sve je spremno za skori dolazak Galaxyja A14 5G! Pametni telefon ne samo da će biti kompatibilan s 5G mrežom, već će i odmah uključivati najnoviji operativni sustav – Android 13.

Unatoč stalnim naporima alternativnih proizvođača kao što su Oppo, Xiaomi, Realme ili Vivo, Samsung ostaje vodeći brend na globalnom tržištu pametnih telefona. Poput Applea, brend uživa znatan ugled koji održava tijekom cijele godine zahvaljujući višestrukim lansiranjima u svim cjenovnim segmentima. Galaxy Z i Galaxy S radi imidža. Galaxy A radi većeg obima korisnika.

Uređaj unutar Galaxy A serije koji će se s nestrpljenjem očekivati u nadolazećim mjesecima je Galaxy A14, nasljednik Galaxyja A13. Na tržištu se šuška da bi mogao biti izbačen zajedno s mobitelima Galaxy A34 i A54 te da možda neće postojati samo u 5G verziji. U tom slučaju, riječ je o jednom od najjeftinijih 5G pametnih telefona za početak 2023.

Galaxy A14 5G bit će kompatibilan s Androidom 13 od lansiranja

Ako se o postojanju ovog pametnog telefona govorilo samo u glasinama, informacija je upravo potvrđena gotovo službeno. Pametni telefon doista je naveden u bazama podataka udruge WiFi Alliance, popraćen svojim serijskim brojem SM-A146P.

Istovremeno je otkriveno nekoliko detalja. Prvo: pametni telefon radit će od samog lansiranja pod Androidom 13, što je izvrsna vijest za pametni telefon s najnižom cijenom. Također će imati Dual SIM i biti kompatibilan s dvopojasnom Wi-Fi vezom, no neće podržavati WiFi 6 – „nedostatak” koji nije tako ozbiljan s obzirom na cijenu i uporabu.

Izdanje Galaxyja A14 5G događaj je koji će sigurno imati velik značaj zato što će ovaj pametni telefon jamačno biti jedan od najjeftinijih 5G pametnih telefona na tržištu, najvjerojatnije po cijeni nižoj od 200 eura.

Ostaje za vidjeti hoće li ovaj proizvod ispuniti visoka očekivanja.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava