SPREMNI ZA SVJETSKO PRVENSTVO

Pokrivenost 5G mrežom pomaže širenju tvrtki u Kataru

Autor: Redakcija
event 09.11.2022.
Foto: Shutterstock

Tehnologija brzo napreduje i postaje ključna za povezanost u svijetu nakon pandemije. 5G donosi dodatna poboljšanja korisnicima, a njegova pokrivenost u Kataru znatno se povećava.

Dok je držao govor za The Peninsula o ograncima izdanja Galaxy pop-up trgovine u Place Vendôme Mall-u, Omar Saheb, šef marketinga u Samsungu regije MENA (Bliski Istok i Sjeverna Afrika), izjavio je da se trgovina otvara u sklopu pripreme za veliki događaj FIFA Svjetskog prvenstva 2022., čiji je domaćin Katar, te da tim povodom prezentiraju nekoliko ključnih novih lansiranja. To uključuje Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 mobitele te druge proizvode iz istog ekosustava, kao što su Watch5 i Tablet S8.

Osvrćući se na 5G pokrivenost u Kataru i okolnom području, spomenuo je da svi Samsungovi uređaji izbačeni u posljednje četiri godine (i više) podržavaju 5G mrežu.

Saheb nastavlja: „Vrlo smo uzbuđeni oko toga što 5G donosi u pogledu novih inovacija potrošačima i pokušavamo pružiti ovu vrstu inovacija na svim našim uređajima u smislu njihove integracije sa svim različitim aplikacijama.”

Dodao je da tvrtkini novi uređaji također nude mnogo inovativnih značajki vezanih za proširenu stvarnost (AR). „Za nas je dobro vidjeti kako pokrivenost snažno raste, posebno u Kataru, kao i u drugim zemljama Vijeća za suradnju zemalja Perzijskog zaljeva, a nadamo se da će i uskoro uslijediti i ostatak država MENA-e.”

Saheb je zaključio: „Mi također slavimo festival nogometa i zato donosimo nove dodatke kao darove koji imaju u vidu sve zemlje i zastave koje sudjeluju na Svjetskom prvenstvu, a dostupni su i na brojčanicima ručnih satova.”

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava