HARLEY-DAVIDSON

LiveWire najavljuje novi električni motocikl

Autor: Redakcija
event 03.05.2022.
Foto: Shutterstock

Najnoviji Harley-Davidsonov model električnog motocikla debitirat će na tržištu 10. svibnja. U nastavku predstavljamo Del Mar.

LiveWire, brend potpuno električnih motocikala koji je nastao kao odjel Harley-Davidsona, najavio je lansiranje svog najnovijeg motocikla sljedećeg tjedna, pod nazivom Del Mar.

Riječ je o motociklu srednje kategorije, što ga čini pristupačnijom alternativom prošlogodišnjem LiveWire One. Osim što je najavio datum, LiveWire je također objavio kratki teaser, u kojem se kratko prikazuje stražnji dio nadolazećeg motocikla.

Očekuje se da će Del Mar biti jeftiniji od 21.999 dolara, što je cijena LiveWirea One. Portal Motorcycle izvještava da će Del Mar biti izgrađen oko LiveWireove Arrow platforme, koja uključuje bateriju, elektroniku i motor u jednoj jedinici, na temelju koje tvrtka može dalje izrađivati razne motocikle. Očekuje se da će Del Mar koristiti S2 verziju platforme, dizajniranu za motocikle srednje kategorije. Međutim, Arrow je dizajniran kao skalabilna platforma, aočekuje se da će buduće verzije uključivati S3 (lakša kategorija) i S4 dizajn (teža kategorija).

LiveWire je trenutačno u procesu udruživanja s tvrtkom za akviziciju posebne namjene (tzv. SPAC). Prošlog prosinca, Harley-Davidson najavio je da će se LiveWire spojiti s korporacijom AEA-Bridges Impact, kao i s proizvođačem skutera Kymco sa sjedištem u Tajvanu. Spajanje bi trebalo biti dovršeno do sredine 2022. godine.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava