ŠIROKA PRIMJENA

Lansiran Ericsson Private 5G – mreža specijalizirana za industriju i prometne luke

Autor: Redakcija
event 16.06.2021.
Foto: Shutterstock

Ericsson je lansirao Ericsson Private 5G za sigurnu i jednostavnu 4G LTE i 5G samostalnu (Standalone – SA) povezanost prvenstveno usmjerenu, ali ne isključivo, na proizvodnju, rudarstvo i procesnu industriju, obalna i elektroenergetska poduzeća te luke i zračne luke, pohvalili su se iz kompanije koja je globalni lider u tom području.

Ericsson Private 5G optimizira i pojednostavljuje poslovanje mrežnim upravljanjem temeljenim na oblaku, čuva osjetljive podatke na lokaciji, uz nadogradnje bez prekida rada i jamstvo visokih performansi kroz ugovore o razini usluge, pojašnjavaju u kompaniji.

Instalacija je jednostavna, uz svega nekoliko sati na bilo kojoj lokaciji i može se prilagoditi za veća područja pokrivanja i više uređaja uz veći kapacitet po potrebi. Fleksibilno dizajnirano rješenje podržavat će niz razina primjene, ovisno o zahtjevima, kako bi odgovaralo različitim potrebama. Tvrtke mogu upravljati svojim mrežama i integrirati ga s IT/OT sustavima putem otvorenog sučelja za programiranje aplikacija.
Ericsson Private 5G nadograđuje se na Ericssonovu 4G/5G radijsku i jezgrenu tehnologiju s dvojnim načinom rada, omogućavajući široku paletu korisničkih slučajeva u zatvorenom kao i vani, uz dobru integraciju s poslovanjem, uređajima i aplikacijama. Kao rezultat toga, tvrtke mogu poboljšati produktivnost, pružiti svojim kupcima veću vrijednost i osigurati bolje radno okruženje za zaposlenike

Inovativni korisnički slučajevi uključuju praćenje imovine i automatizaciju u stvarnom vremenu za poboljšanje produktivnosti u skladištima, a digitalni blizanac može pomoći u optimizaciji rada u proizvodnji. Učinkovito praćenje kvalitete može se izvršiti i putem proširene stvarnosti ili pametnih nadzornih dronova kako bi se povećala sigurnost radnika, posebno u potencijalno opasnim okruženjima poput luka i rudnika.
Ericsson je već ostvario značajne rezultate u području 4G i 5G privatnih mreža s kupcima širom svijeta. Ericsson Private 5G temelji se na uspjehu tog portfelja rješenja i uvidima u implementaciju, kao i na uvidima iz projekata poput 5G-Industry Campus Europe.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!    Sve vijesti

    Podržava