NOVA APLIKACIJA

Kamera koja mijenja boju fotografija dostupna za iOS i Android

Autor: Redakcija
event 05.04.2024.
Foto: Shutterstock

Minimalistička Color Changing Camera donosi jednostavno rješenje za brzu promjenu boje željenih objekata pri fotografiranju.

Iako ne zamjenjuje potpuno aplikaciju kamere na pametnim telefonima, ova Color Changing/Changer kamera nudi korisnicima mogućnost promjene boje objekata koje fotografiraju u stvarnom vremenu.

Sama aplikacija (Android i iOS) omogućuje korisnicima da jednostavno odaberu boju na donjem desnom dijelu zaslona, nakon čega dodirnu objekt koji žele fotografirati. Boja se automatski mijenja prema odabiru korisnika. Važno je napomenuti da će efekt boje ovisiti o osvjetljenju i intenzitetu boje samog predmeta, ali u većini slučajeva rezultat je vrlo upečatljiv, posebno kod objekata kao što su zgrade, automobili, odjeća, cvijeće i dr.

Mobilna aplikacija nudi mogućnost upravljanja ugrađenom bljeskalicom, ali osim toga, nema dodatnih opcija ili konfiguracija. Iako je specijalizirana, Colour Changing Camera dostupna je besplatno i za upotrebu bez ograničenja, što je čini privlačnom opcijom za korisnike koji žele jednostavno i brzo promijeniti boju objekata pri fotografiranju.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava