REKORDNA KONFERENCIJA

Infobip Shift 2022: Proglašene najbolje startup tvrtke i najavljeno širenje na drugi kontinent

Autor: Redakcija
event 22.09.2022.
Foto: Shutterstock

Sadržaj i produkcija ove su godine podignuti na globalnu razinu, po uzoru na najveće svjetske tehnološke konferencije.

Službeno je završeno dvodnevno, rekordno izdanje Infobip Shifta – najveće developerske konferencije u ovom dijelu Europe, koja je ove godine u Zadru okupila više od 4.000 developera i IT stručnjaka širom svijeta, dok je online prijenos pratilo oko 6.000 sudionika.

Po završetku konferencije najavljeno je i njeno širenje na dodatnu novu lokaciju, o kojoj će više informacija biti dostupno uskoro. 

„Ovogodišnji Infobip Shift ponovno je pokazao svoj globalni karakter, a  konferenciju smo sada sadržajno i produkcijski podigli na novu razinu. U Hrvatskoj ćemo nastaviti okupljati tehnološku zajednicu iz cijelog svijeta, a cijeli tim vrlo je uzbuđen oko novog dodatnog izdanja Infobip Shifta koji stiže na drugi kontinent o čemu ćemo uskoro otkriti više detalja“, istaknuo je član uprave Infobipa za developersko iskustvo i osnivač konferencije Ivan Burazin

Infobip Shift održao se na šest pozornica, a na ukupno 75 predavanja i panela s gotovo 100 stručnjaka iz više od 30 različitih zemalja, posjetitelji su imali prilike čuti sve o brojnim novim tehnologijama od globalnih zvijezda tehnološke scene.

Program je dodatno obogaćen EXPO dvoranom, gdje su svoj izložbeni prostor s atraktivnim sadržajem prilagođenim developerima imale 33 kompanije koje dolaze iz zemalja kao što su SAD, Izrael, Njemačka i Švicarska. Među izlagačima su se istaknule i najveće globalne kompanije poput Microsofta, Cisca i Googlea.

Također, Infobip je ove godine posebnu pozornost posvetio startupovima koji su se imali priliku predstaviti na Starup Expou i zasebnoj pozornici. Tamo su, nakon niza predavanja i panela na kraju drugog dana, najboljim startupovima dodijeljene simbolične Startup Tribe Awards. Tako je titulu startupa koji najviše obećava osvojio HUBBIG, logistička platforma osnivačice Dragane Lipovac.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava