INOVACIJA

Huawei razvio ultra zakrivljeni ekran

Autor: Redakcija
event 22.09.2021.
Foto: Shutterstock

Iz kineske kompanije Huawei iščekuje se njihov prestižni model Mate 50. Glasine u tehnološkom svijetu tvrde da će imati ultra zakrivljeni ekran.

S takvim dizajnom Huawei, piše ICT business, je već koketirao u ožujku 2019., kad je predstavljena Mate 30 serija. Ono što se tad moglo vidjeti i bilo je uistinu zanimljivo, jest izostanak fizičkih tipki. Umjesto njih, ako bi korisnik htio pojačati glazbu, tapnuo bi dvaput prstom bilo gdje na strani uređaja i funkcija pojačavanja bi se prikazala.
Ovaj put će sve skupa biti daleko naprednije pa se uvode funkcionalnosti kao “trigeri” ramenom, nekoliko dodatnih ikona, ali i mogućnost čitanja poruka koje bi se prikazivale u jednoj liniji. Tako nešto može se vidjeti na Galaxy Z Flip uređajima.

Koncept omogućava i upravljanje kamerom Mate 50 pametnog telefona, ali konkretnijih detalja o tome nema jer je tek predstavljen vizualni dio samog uređaja. Možda Huawei samo “ispipava bilo” tržišta i uvodit će promjene “u hodu” ili žele pobuditi zanimanje tržišta.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava