SMARTPHONE ZA SVAKI DŽEP

Hrvatski Telekom lansira 5G pametne telefone: T Phone i T Phone Pro

Autor: Redakcija
event 30.09.2022.
Foto: Shutterstock

Razvijeni u partnerstvu Deutsche Telekoma i Googlea, mobiteli su dizajnirani oko najboljih Googleovih aplikacija i usluga, integrirajući softver, hardver i mrežne mogućnosti u besprijekorno 5G iskustvo.

Hrvatski Telekom danas je, u suradnji s Deutsche Telekom grupom, predstavio pametni telefon pod vlastitim imenom: T Phone i njegovu 5G varijantu T Phone Pro 5G, koji će biti dostupni u Hrvatskoj od sljedećeg mjeseca.

Kako navode, 5G ima transformacijski utjecaj na mnoge aspekte modernog života, od trenutnog i uvijek dostupnog pristupa svemu, obrazovanja, zabave, do usluga za izgradnju pametnih gradova. Međutim, glavna prepreka za pristup prednostima povezane tehnologije još je uvijek visoka cijena 5G pametnih telefona te ističu da su zbog toga i lansirali svoje telefone.

T Phone i T Phone Pro spajaju se na širokopojasnu 5G mrežu Hrvatskog Telekoma putem MediaTek Dimensity 700 čipseta. Donose 6,82- odnosno 6,52-inčne HD+ zaslone, dobro optimizirane baterije (kapaciteta 4500/5000 mAh), podršku za 15W punjenje, moćne kamere visoke razlučivosti te 3,5 mm priključak za slušalice, a sve to uz uglađeni i moderni dizajn.

Partnerstvo s Googleoom

Partnerstvo Deutsche Telekoma i Googlea osigurava da T Phone i T Phone Pro budu par pristupačnih 5G pametnih telefona koji otključavaju puni potencijal 5G mreže bez kompromisa u kvaliteti, iskustvu ili sigurnosti.

Zahvaljujući suradnji s Googleom, oba uređaja imaju Android 12 i dva sljedeća ažuriranja (do Androida 14) te sigurnosna ažuriranja tijekom četiri godine. Dodatna pogodnost za sve kupce T Phonea su tri mjeseca besplatne pohrane od 100 GB na Google One oblaku – za sigurnosnu pohranu fotografija, videa, kontakata i dr.

T Phone i T Phone Pro moći će se kupiti u svim prodajnim kanalima Hrvatskog Telekoma od 5. listopada (u nekoj od postpaid ili prepaid tarifa koje podržavaju 5G ili kao samostalan uređaj), kada će biti objavljene i sve cijene i pogodnosti.

Prepoznajemo važnost 5G pristupa za sve, s obzirom na ulogu koju će imati u našoj zajedničkoj digitalnoj budućnosti. S pristupačnim T Phoneom i T Phoneom Pro donosimo 5G prednosti za još više naših korisnika na devet europskih tržišta. S novim uređajima naši korisnici mogu uživati u mogućnostima naše 5G mreže koja se neprestano širi, od zabave do bezbrojnih digitalnih proizvoda i usluga – po pristupačnijoj cijeni.

Dominique Leroy, članica Uprave za Europu u Deutsche Telekom grupi

Detaljnije specifikacije oba uređaja možete provjeriti na službenim stranicama HT-a.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava