PRONAĐITE ŠTO GOD VAM TREBA

Google Maps dobiva AI pojačanje s 5 novih značajki

Autor: Redakcija
event 16.11.2023.
Foto: Shutterstock

Karte postaju pametnije i još korisnije!

Google daje svojoj popularnoj aplikaciji za navigaciju veliku AI nadogradnju s uvođenjem pet novih funkcija.

Među značajnim dodacima je „Immersive View”, koji korisnicima omogućuje da dožive svoju rutu iz 3D perspektive na razini ulice, nudeći realistične detalje okoline i upute prije nego što uopće započnu putovanje. Također možete vidjeti kako različite lokacije izgledaju u stvarnom vremenu.

Druga značajka, Google Maps Tražilica, koristi AI za prilagođavanje prijedloga lokacije na temelju korisničkih preferencija, potreba i konteksta, poboljšavajući iskustvo pretraživanja mjesta kao što su restorani personaliziranim opcijama, fotografijama koje su učitali korisnici i recenzijama.

Navigacija za Google Karte također dobiva AI podršku, uključujući poboljšano navođenje po trakama i ažuriranja prometa u stvarnom vremenu, što korisnicima pomaže u donošenju informiranih odluka o ruti.

Vlasnici električnih automobila pronaći će dodatne informacije o punionicama električnih vozila, uključujući točnu lokaciju, vrstu punjača, brzinu punjenja, status dostupnosti i nedavne podatke o korištenju, pružajući sveobuhvatne detalje za učinkovito planiranje.

Aplikacija također ažurira „Search with Live View” – sada „Lens in Maps” („Objektiv u Kartama”) – koristeći AI za prepoznavanje i označavanje objekata i mjesta kroz proširenu stvarnost kako bi korisnici dobili detaljne informacije o svojoj okolini.

Ove značajke pokretane umjetnom inteligencijom znatno će poboljšati Google Karte i pružiti korisnicima imerzivnije, personalizirano i prošireno iskustvo navigacije.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava