Novi iPhone SE i iPad Air?

Apple službeno najavio svoj ‘Peek Performance’ event 8. ožujka

Autor: Redakcija
event 04.03.2022.
Foto: Shutterstock

Apple je najavio da će svoj sljedeći event osmog ožujka održati online, pod sloganom „Peek Performance” i novim raznobojnim logom, koji bi mogao biti i najava novih opcija boja Appleovih uređaja.

Apple nije otkrio detalje eventa, osim vremena održavanja – 13.00 sati po europskom vremenu.
Bloombergov novinar Mark Gurman, koji je često relevantan izvor za novosti iz Applea, nagađa kako bi Apple mogao predstaviti novi low-cost SE model. Novi uređaj, tvrdi, bit će opremljen 5G-om, bržim A15 CPU čipom i boljim kamerama. Novi SE imat će isti dizajn kao i prijašnji model, što znači da bi novi model mogao zadržati otključavanje putem otiska prsta.

Gurman također tvrdi da bi Apple mogao predstaviti novi iPad Air. Novi tablet sadržavat će novi CPU i 5G za modele opremljene mobilnom mrežom. Gurman očekuje i novi softver, iOS 15.4, koji dolaze s revolucionarnom promjenom- otključavanje putem prepoznavanja lica, čak i uslijed nošenja maske. Novi softver bi mogao uključivati i još jedan zanimljivi dodatak: „Universal Control“, koji pruža mogućnost kontroliranja nekoliko Appleovih uređaja samo jednom tipkovnicom i mišem.

Navodno će u ožujku izaći i novi Mac opremljen čipom koji je dizajnirao Apple, no mala je šansa da će biti predstavljen na eventu osmog ožujka. Mala je šansa da će se na ovom eventu predstaviti i novi modeli Iphonea 14, AirPodsa, Apple pametnih satova, MacBook Aira te Mac Pro monitora, koji bi trebali debitirati krajem ove godine.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava