MEĐU NAJBOLJIMA

Zagrebački Q uvršten među 10 najboljih svjetskih developerskih kuća

Autor: Redakcija
event 22.03.2022.
Foto: Q agency

Zagrebačka tvrtka Q svrstana je među 10 najboljih development IT tvrtki svijetu. Veliko priznanje dolazi nakon što su dvije godine zaredom bili u top 20 na svijetu po mišljenju agencije Clutch, koju u sektoru ističu kao lidersku istraživačku agenciju za rangiranje IT tvrtki.

„Nakon što smo dvije godini bili među 20 najboljih, ulazak u tim deset najboljih tvrtki bio nam je strateški cilj. Jako se trudimo svakim danom biti što bolji, jako smo ponosni na to što smo izabrani među najbolje baš u kategoriji u kojoj se nalaze najkompleksniji projekti”, pojasnio je predsjednik uprave Q-a, Filip Ljubić.

Foto: Q agency

Q je osnovan 2013. godine, a osim u Zagrebu i Beogradu urede ima i u Londonu, New Yorku, Belfastu i Zürichu. Bavi se razvojem i dizajnom softvera, a zapošljava više od 200 ljudi, većinom mladih stručnjaka. Kažu da nastavljaju širiti poslovanje te su nedavno otvorili i development centar u Beogradu.

Clutch je pak prestižna platforma za rangiranje IT tvrtki koja svake godine radi popis najboljih kompanija prema zadovoljstvu klijenata. Ova nezavisna B2B platforma telefonski zove i ponaosob detaljno intervjuira brojne klijente te pruža sveobuhvatan uvid u recenzije koje prikupljaju njihovi analitičari, a analiza se provodi na temelju četiri kriterija. Prvi je kvaliteta i broj Clutch recenzija, zatim odabir klijenata s kojima tvrtke rade, kakve usluge nude i iskustvo u pružanju tih usluga te kakva je reputacija brenda i vidljivost na ciljanim tržištima.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava