MWC 2023.

Tecno će predstaviti pametni telefon na Svjetskom kongresu mobilne industrije

Autor: Redakcija
event 02.02.2023.
Foto: Shutterstock

Tecno planira predstaviti svoj vodeći pametni telefon pod brendom Phantom na nadolazećem Mobile World Congressu u Barceloni.

Tvrtka cilja pokazati potrošačima kakvu ulogu Tecno igra u različitim segmentima proizvoda. Na ovogodišnjem izdanju Svjetskog kongresa mobilne industrije (Mobile World Congress), šenzenski proizvođač također će prezentirati svoje ostale linije pametnih telefona kao što su Phantom, Camon, Spark, Pova i dr.

Serija Phantom X2 bit će prikazana na MWC-u 2023. s Phantom X2 Pro 5G i Phantom X2 5G kao prethodnim flagship uređajima. Pametni telefoni opremljeni su MediaTekovim Dimensity 9000 5G čipom koji uključuje, kako tvrde iz tvrtke, prvu uvlačivu portretnu leću usporedivu s profesionalnom kamerom.

Ostali modeli koji će biti izloženi na Kongresu uključuju Tecnov Camon 19 Pro Mondrian Special Edition, za koji tvrtka tvrdi da je prvi pametni uređaj na svijetu koji koristi tehnologiju „crtanja” Sunčeve svjetlosti. S druge strane, Spark 9 i Spark 10 s posebnom značajkom selfija namijenjeni su potrošačima generacije Z.

Mobile World Congress 2023. održat će se od 27. veljače do 2. ožujka u Barceloni, Španjolska.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava