Slovenski telekom otvorio demo prostor za privatni 5G

Autor: Redakcija
event 28.11.2023.
Foto: Shutterstock

Kako bi zainteresiranim stranama omogućio istraživanje prednosti i potencijalnih uporaba 5G mreža, Telekom Slovenije osnovao je Ino.Lab.

Pokrenut 2020. godine, Telekom Slovenije strateški je planirao 5G mrežu za podršku privatnim namjenskim mrežama unutar objedinjene fizičke infrastrukture.

Ino.Lab, namjensko demonstracijsko okruženje za testiranje privatnih 5G mreža, ima za cilj omogućiti zainteresiranim tvrtkama i organizacijama da procijene prednosti privatnih mobilnih 5G mreža i aktivno se uključe u otvoreni proces inovacija.

U novom objektu predstavljeni su različiti slučajeve uporabe, uključujući digitalizaciju proizvodnje, pametne tvorničke operacije, napredno IIoT (industrijski internet stvari) upravljanje strojevima te upravljanje nekretninama i imovinom. Telekom Slovenije ističe prilagodljivost, sigurnost i visoke brzine prijenosa podataka privatnih mobilnih mreža, naglašavajući njihovu ključnu ulogu u digitalizaciji gospodarstva.

Slovenska tvrtka surađivala je s partnerima kao što su LASIM Laboratory, Iku, Avtenta, Metronik i Spica na razvoju ovih slučajeva uporabe. Telekom Slovenije potiče nova partnerstva za daljnje inovacije.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava