NAGRADA

Ericsson osvojio titulu 5G inovatora godine

Autor: Redakcija
event 12.10.2022.
Foto: Shutterstock

Nagrade ITP.net Technology Leadership prepoznaju organizacije i pojedince koji vode napredne tehnologije i revolucionarne inovacije koje su doprinijele digitalnom krajoliku na Bliskom istoku i napredni tehnološki ekosustav u Perzijskom zaljevu.

Ericsson proglašen je 5G inovatorom godine na dodjeli ITP.net Technology Leadership Awards 2022., održanoj 11. listopada u Dubaiju.

Nagrada „5G inovator godine” potvrđuje poziciju Ericssona kao lidera na 5G tržištu, predvodnika u rješenjima za mobilno povezivanje za telekomunikacije i industrije kao i njegovu ulogu u pokretanju digitalizacije na različitim kontinentima.

Ericsson nastavlja jačati svoj portfelj radijske pristupne mreže (RAN) rješenjima za pametne i održive 5G mreže usmjerenih na ciljeve uvođenja i održivosti pružatelja komunikacijskih usluga. Ericsson je lansirao sedam novih radija, antena i softvera za uštedu energije i povećanje performansi 5G-a, omogućujući do deset puta veći kapacitet uz smanjenu ukupnu potrošnju energije.

Lucky La Riccia, potpredsjednik i voditelj digitalnih usluga u Ericssonu, Bliski istok i Afrika, izjavio je:

Zaista nam je čast osvojiti ovu nagradu. S više od 60.000 patenata u našem portfelju, 133 od 218 aktivnih 5G mreža na globalnoj razini i 27.400 zaposlenika koji rade u istraživanju i razvoju (R&D), definitivno ulažemo goleme napore u 5G inovacije. Neograničena povezanost vodi do neograničenih mogućnosti.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava