Doživljaj igranja

Asus ROG Phone 3 – pametni telefon stvoren za okorjele gejmere

Autor: Redakcija
event 18.03.2021.
Shutterstock

Najbolji gejmerski telefoni nude visokokvalitetno iskustvo kombinacije pametnog telefona i džepne konzole pri čemu su im perfomanse u oba polja na zavidnom nivou.

Radi se namjenski napravljenim uređajima s najboljim procesorima, RAM-om i zaslonima na tržištu kako bi doživljaj igranja mobilnih igara bio vrhunski.

Tvrtke poput Razera i Asusa, imena s kojima su igrači do sada vjerojatno vrlo dobro upoznati, iskoristile su stručnost na tom polju kako bi proizvele namjenski napravljene uređaje usmjerene na igre. No, nedavni vodeći modeli Samsunga i OnePlusa, sa vodećim specifikacijama u klasi, također su izvrsne mobilne igrače konzole.

Kada pak govorimo o najboljoj kombinaciji performansi, ergonomije i posebnih značajki usmjerenih na igre, poput zaslona visoke brzine osvježavanja i pametnog rashladnog sustava koji održava sate performansi, trenutno na tržištu dominira Asus ROG Phone 3. Kombinacija Qualcommovog Snapdragon 865 Plus čipseta, najmanje 12 GB memorije, zaslona od 144 Hz i snažne baterije od 6000 mAh dobitna su kombinacija za vrhunsko iskustvo igranja.

Sa 6.6-inčnim AMOLED zaslonom od 144 Hz, Asus ROG Phone 3 ima najvišu stopu osvježavanja među mobilnim uređajima. To, zajedno s brzinom reakcije na dodir od 270 Hz, čini ovaj pametni telefon najbržim u smislu tapkanja ili izvršavanja radnji na dodirnom zaslonu te trenutnog odgovora. Snaga Snapdragona 865 Plus, 512 GB ugrađene memorije i do 16 GB RAM-a, potvrda su vrhunskih performansi ovog uređaja. Priključak na bočnoj strani može se koristiti za priključivanje vanjskog ventilatora koji dolazi s telefonom.

Sve ovo znači da je Asus ROG Phone 3 cjelovito rješenje za mobilne igrače.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!    Sve vijesti

    Podržava