5 GODINA NA TRŽIŠTU

Magenta u travnju i svibnju daje velike popuste na 5G uređaje

Autor: Redakcija
event 22.04.2021.

Magenta 1, proizvod Hrvatskog Telekoma, u kojem su objedinjene sve telekom usluge, obilježit će pet godina od svog predstavljanja velikim popustima i darovanjem korisnika.

Tako će u travnju i svibnju korisnici moći dobiti velike popuste na 5G uređaje i opremu, ali i dobiti neograničeni mobilni internet dostupan i na 5G mreži bez dodatne naknade. Tu je i nagrada u obliku usluge 100 GB uz Internet posvuda, HBO Premium na MAXtv To Go bez dodatne naknade.
Magenta 1 koristi oko 266 tisuća kućanstva u Hrvatskoj, a oni će od 20. travnja do 20. svibnja imati na raspolaganju neograničeni mobilni Internet. Neograničeno surfanje u tom razdoblju bit će dostupno i na 5G mreži svim korisnicima koji imaju 5G kompatibilan uređaj.

Korisnici koji namjeravaju nabaviti 5G uređaje mogu ostvariti uštede prilikom kupnje 5G mobilnih uređaja, od 555 do 1555 kuna. Uz 5G uređaje u akcijskoj ponudi bit će, uz popust od 50 posto, dostupan i bogat izbor dodatne opreme.

Dodatno, svim korisnicima Internet posvuda paketa automatski se povećava promet uključen u opciju sa 60 GB na 100 GB, a povećan paket mobilnog prometa vrijedi do kraja lipnja. Uz sve to, korisnici mogu gledati HBO Premium sadržaj na MAXtv to Go bez naknade mjesec dana.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Sjedište:
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!    Sve vijesti

    Podržava